• Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Kredieten

Uw woonkrediet altijd in goede handen

Woonkrediet met Schuldsaldoverzekering

1 simpel pakket met een woonkrediet en schuldsaldo

Hebt u vragen? Uw kredietmakelaar is er voor u

Simuleer snel online

Combineer uw woonkrediet met een schuldsaldoverzekering

Bij DVV verzekeringen bent u zeker van een woonkrediet op maat en een schuldsaldoverzekering met een dekking naar uw keuze. Voor uw woonkrediet betaalt u maandelijks een vast bedrag af. Als u vroegtijdig overlijdt, wordt uw krediet door de schuldsaldoverzekering terugbetaald. Volledig of gedeeltelijk al naargelang u het hebt voorzien.

Kiest u liever niet voor een pakket en wil u uw schuldsaldoverzekering nemen bij een andere verzekeraar? Dat kan, maar dan geniet u niet van dezelfde gunstige tarieven voor uw woonkrediet bij DVV verzekeringen. Deze gunstige tarieven zijn dan ook voorwaardelijk.

U vindt alle informatie in de prospectus die beschikbaar is bij uw kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is.

Ontdek meer details over het pakket

Doe een simulatie van uw woonkrediet

Geen idee hoeveel u kan lenen voor uw woning? Doe de test en maak een simulatie van uw hypothecaire lening. 

Uitsluitingen en beperkingen

  • Niet gedekt door de schuldsaldoverzekering zijn onder meer overlijden door alcoholintoxicatie, deltavliegen, zweefvliegen, valschermspringen of ballonvaren.
  • De maximale looptijd van een woonkrediet bedraagt 25 jaar. Er is geen minimumduur, maar om fiscale redenen leent u het best voor een minimumduur van 10 jaar.

Belastingen

  • U geniet een fiscaal voordeel als er voldaan is aan wettelijke voorwaarden. De fiscale behandeling hangt af van uw individuele omstandigheden en kan in de toekomst veranderen. Als u een belastingvoordeel gekregen hebt voor een premie moet u rekening houden met een taks op de uitkering.
  • De schuldsaldoverzekering is een overlijdensverzekering van tak 21 met vast kapitaal en maximaal 15% instapkosten, afgesloten voor een bepaalde duurtijd met een minimum van 10 jaar in geval van pensioensparen. De maximale duurtijd van de schuldsaldoverzekering is gelijk aan de looptijd van het woonkrediet.
  • De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.
  • Voor informatie over de limieten en uitsluitingen, ga langs bij een kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is of bekijk :

Oef, een mens!

Bij DVV gaat het in de eerste plaats om mensen! Dat betekent dat uw DVV-kredietmakelaar uw dossier persoonlijk en snel zal beheren. Op belangrijke momenten kan u dus rekenen op de hulp van een echte mens. Een hele geruststelling!

De schuldsaldoverzekering is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent