• Blog
  • Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Auto

Je auto Full Omnium verzekerd

De Full Omnium is een optie van de autoverzekering Mobility

Full Omnium komt tussenbeide bij schade aan je eigen auto

Vervangwagen voor de hele duur van de herstelling

Snelle expertise na aangifte van het schadegeval

Vooraleer je een verzekering afsluit, raden we je aan het informatiedocument over de autoverzekering Mobility te lezen.

Wat dekt de Full Omnium?

De DVV Full Omnium vergoedt je bij schade aan je voertuig veroorzaakt door:

Diefstal of schade door poging tot diefstal

Brand, vuur, ontploffing, steekvlammen, blikseminslag enz.

Glasbreuk (voorruit, achterruit, dakraam en schade als gevolg van glasbreuk)

Storm, hagel, kettingbotsing, botsing met dieren, marters enz.

Materiële schade

Je materiële schade aan je voertuig is gedekt als je een ongeval veroorzaakt of bij vandalisme. Met de optie Eigen Schade ben je zeker van de ruimste bescherming en beslis je zelf hoeveel de franchise bedraagt.

Wat is onder andere niet gedekt?

Als je auto wordt gestolen, is de schade niet verzekerd als het voertuig niet correct werd vergrendeld.

Breuk van gepantserde ramen en dubbele beglazing is niet gedekt.

Schade aan de binnenbekleding door verschroeiing (brand zonder vuur) is niet gedekt.

Schade aan vervoerde goederen is niet gedekt.

De Full Omnium dekt geen lichamelijke schade van de bestuurder van je voertuig. Hiervoor heb je de optie Bestuurder van je autoverzekering of de Verzekering Verkeer nodig.

Elke verzekering houdt limieten en uitsluitingen in, zowel voor de basiswaarborgen als voor de bijkomende waarborgen. Je kan de volledige lijst terugvinden in het Informatiedocument over de autoverzekering Mobility (IPID) en in de Algemene voorwaarden van de autoverzekering Mobility.

Heb je vragen over de Full Omniumverzekering?

Heb je zopas een nieuwe of recente wagen gekocht? De Full Omnium (of volledige omnium) biedt je maximale bescherming. Er wordt meestal aanbevolen een Full Omnium te nemen met dezelfde looptijd als die van je autolening, namelijk 3 à 5 jaar. Maar die verzekering wordt ook aangeraden om je investering te beschermen.

De Full Omnium is een optionele waarborg bij de verplichte BA-autoverzekering. De Full Omnium is dus niet verplicht maar ten zeerste aanbevolen voor een nieuwe of recente wagen.

Met zo’n verzekering is je wagen maximaal beschermd. Op die manier is de schade die veroorzaakt wordt door een onvoorziene gebeurtenis (brand, diefstal, hagel, kettingbotsing, steenmarter, natuurramp enz.) en ook alle materiële schade aan je voertuig gedekt.

De Mini Omnium omvat de waarborgen brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en aanverwante gevaren. Naast alle waarborgen van de Mini Omnium omvat de Full Omnium de waarborg materiële schade. De Full Omnium biedt dus de ruimste dekking.

Dankzij de waarborg materiële schade dekt de Full Omnium de schade aan je voertuig die veroorzaakt werd door een ongeluk waar je in fout bent.  

Als je voor een erkende garage kiest, heb je recht op een vervangwagen tijdens de hele duur van de herstellingen.

In geval van diefstal van je wagen, mag je rekenen op terugbetaling door DVV verzekeringen. Intussen krijg je een vervangwagen

Volg deze 5 stappen in geval van een auto-ongeluk

Goed om te weten

Heb je een klacht? Je DVV-consulent, de dienst Klachtenbeheer en de Ombudsman van de Verzekeringen zijn er om je te helpen. Hoe dien je een klacht in?

Gewoon goeie service

Bij DVV is verzekeren in de eerste plaats een service. Dagelijks maken meer dan 1.000 DVV-consulenten tijd voor je vrij. Wanneer je dat echt nodig hebt, bijvoorbeeld in geval van schade. Je consulent volgt je dossier dus persoonlijk van A tot Z. En dat is geruststellend!

De autoverzekering Mobility is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 290 kantoren.

Kies een consulent