• Contact
 • Wie zijn wij?
 • Klachten
 • Jobs
 • MyDVV

Auto

Je auto Full Omnium verzekerd: 2 maanden korting*

Full Omnium autoverzekering

Gratis 24/24 bijstand bij ongeval in België

Bel 0800 93 300 en we helpen meteen als je in België een ongeval hebt! De klok rond zelfs. Je merkt het: bij ons sta je er nooit alleen voor.

Gratis vervangwagen

Heb je schade door een ongeval en kies je een door ons erkende garage voor de herstelling? Dan bieden we je een vervangwagen voor de hele duur van de herstelling. 

Je krijgt snel je geld

Je DVV-consulent regelt je schade snel, efficiënt en correct! De expertise gebeurt binnen 48 uur na aangifte zodat je zeker bent dat je snel uitbetaald wordt.

PROMO! Nu 2 maanden korting* op je autoverzekering Mobility!

Wat is een Full Omniumverzekering voor je auto?

Een Full Omniumverzekering is een bijkomende verzekering bovenop je autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA). Een Full Omnium komt tussen voor schade aan je auto. Dat is niet het geval bij de autoverzekering BA die enkel schade aan de tegenpartij vergoedt. Zeker bij een nieuwe of recente auto doe je er goed aan om een Full Omniumverzekering te nemen!

Wat dekt de Full Omniumverzekering?

Met een Full Omniumverzekering ben je beschermd als er schade is aan je auto.

Ruime waarborgen
Je krijgt een schadevergoeding bij:

 • schade door brand, vuur, ontploffing, steekvlammen, blikseminslag enz.
 • diefstal of schade door poging tot diefstal
 • schade aan je autoruiten
 • schade door storm, hagel, kettingbotsing, botsing met dieren enz.

Wij betalen dan alles terug, zelfs zonder dat je moet rekening houden met een franchise.
Ontdek meer over de waarborgen

Eigen schade ook gedekt
Wil je ook uwje eigen schade gedekt zien als je zelf een ongeval veroorzaakt of bij vandalisme? Dat kan! Met de optie Eigen Schade ben je zeker van de ruimste bescherming en beslis je zelf hoeveel de franchise bedraagt.

Uitsluitingen en beperkingen

 • Ongevallen die veroorzaakt worden door een kennelijk gebrek aan onderhoud of door een technische tekortkoming aan het voertuig zijn niet gedekt.
 • Diefstal: de schade is niet verzekerd als het voertuig niet correct werd vergrendeld.
 • Glasbreuk: bepantserde en dubbele ruiten zijn niet gedekt.
 • Schade door deelname aan snelheidswedstrijden is nooit verzekerd. Toeristische en ontspanningsrally’s zijn wel gedekt.
 • De Full Omniumverzekering zal niet tussenkomen voor je lichamelijke schade en ook niet voor de lichamelijke en materiële schade van de tegenpartij. Voor je lichamelijke schade als bestuurder heb je de verzekering Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer nodig.

Goed om te weten

 • * 2 maanden korting + 10 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering Mobility bij intekening tussen 16/01 en 16/04/2023 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering Mobility (Burgerlijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook DVV Assistance, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico.  
 • Onze partner Europ Assistance organiseert de bijstand. 
 • De Full Omniumverzekering wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. De Bijzondere en Algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. Ga langs bij een DVV-consulent of bekijk hier:

Oef, een mens!

Bij DVV gaat het in de eerste plaats om mensen! Dat betekent ook dat in geval van schade je DVV-consulent je dossier persoonlijk en snel zal beheren. Op belangrijke momenten kan je dus rekenen op de hulp van een echte mens. Een hele geruststelling!

De autoverzekering Mobility is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Dit wil je ook weten

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent