• Blog
  • Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Jongeren

Auto, woning en lening: onze oplossingen voor jongeren

Woningverzekering voor jonge huurders

Cocoon Start

=> 3 maanden korting*

Ga je alleen wonen of samenwonen met je partner? Dan maken wij het je makkelijk met een straf geprijsde woningverzekering met mooie extra’s!

Autoverzekering voor jonge bestuurders

Mobility

Een eigen auto gekocht? Super, nu alleen nog een verzekering! Bij DVV kan je genieten van een interessante korting.

Combineer je autoverzekering met een woonverzekering

3 maanden korting in het eerste jaar op je autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid**

30 % korting op je autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid**

Tot 30% korting op de Omnium verzekering**

3 maanden korting op je woonverzekering*

Een eigen woning dankzij een hypothecair krediet

Droom je ervan je eigen nestje te kopen? Je DVV-kredietmakelaar, die ook verzekeringsconsulent is, kan je helpen je droomproject uit te werken.

Checklist om de ideale tweedehands auto te vinden

Hoe kies je het best een tweedehands auto? En vooral, hoe laat je je niet oplichten? Maak kennis met onze checklist tweedehands auto.

Checklist om je droomwoning zonder verborgen verbreken te vinden

Je hebt het appartement of het huis van je dromen gevonden maar je bent niet zeker of er geen verborgen gebreken zijn? Om je bezoek optimaal voor te bereiden, lees je best de Checklist  Verborgen Gebreken van DVV

Wil je enkele tips om verhuizen?

Goed om te weten

  • *3 maanden gratis + 9 maanden betalend op 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start geldig voor jongeren tot en met 35 jaar. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.
  • ** 3 maanden gratis + 9 maanden betalend op de 1ste jaarpremie BA van een nieuwe autoverzekering Mobility voor jongeren van minder dan 36 jaar evenals 30% korting op een verzekering BA en 10% (18-22 jaar), 20% (23-25 jaar) of 30% (26-35 jaar) korting op een Omnium. Aanbod voorbehouden aan bestuurders die geen ongeval in fout gehad hebben de voorbije 5 jaar, die minstens 3 jaar hun rijbewijs hebben en hun rijervaring volledig kunnen bewijzen (max. 5 jaar), geen boetes of veroordelingen gehad hebben en een woningverzekering hebben bij DVV. Dit aanbod is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door DVV verzekeringen.
  • De woningverzekering Cocoon Start en de autoverzekering Mobility worden afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.
  • Raadpleeg voor de franchise, gedekte goederen, beperkingen en uitsluitingen van de dekking, contactgegevens van de klachtendienst enz. uw DVV-consulent of kijk de documenten:
  • Cocoon Start en Mobility zijn verzekeringsproducten van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Meer info? Contacteer een consulent

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 290 kantoren.

Kies een consulent