• MyDVV

Jongeren

Auto, woning en lening : onze oplossingen voor jongeren

Woningverzekering voor jonge huurders

= 6 maanden gratis*

Ga je alleen wonen of met je partner? Dan maken wij het je makkelijk met een straf geprijsde woningverzekering met mooie extra’s!

Autoverzekering voor jonge bestuurders

= 3 maanden gratis**

Een eigen auto gekocht? Super, nu alleen nog een verzekering! Bij DVV vind je een goede autoverzekering tegen een prijs die bij je past.

De DVV Verborgen Gebreken Starterskit

-> Met handige checklist

Op zoek naar een huis of appartement om te huren, maar weet je niet waarop je moet letten tijdens je bezoek? Raadpleeg dan zeker onze DVV Verborgen Gebreken Starterskit.

Dit wil u ook weten

*6 maanden gratis op een nieuwe woningverzekering Cocoon of Cocoon Start tot en met 35 jaar. Dit aanbod is geldig op voorwaarde dat DVV Verzekeringen het risico aanvaardt.

**3 maanden gratis + 9 betalend op de 1e jaarpremie van een nieuwe autoverzekering bij intekening tussen 14/09 en 13/12/2020 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering (burgerlijke aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook Bijstand, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico. Als je niet wil intekenen op de autoverzekering, informeren wij je dat je niet kan genieten van de gratis waarborgen.

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent