• Blog
  • Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Auto

4 slimme apps voor je campervakantie

Welke apps voor je vakantie met de mobilhome?

Vertrek je op campervakantie zonder uitgestippelde route? Rijd je liever gewoon je neus achterna? Dan zijn deze apps net wat je zoekt om leuke overnachtingsplekken te vinden.

1. Park4Night

Via de app Park4Night delen gebruikers leuke adresjes voor campers en andere voertuigen over de hele wereld. De app bespreekt meer dan 170.000 plekken (waarvan meer dan 50.000 in Europa) om te overnachten, te picknicken enz. Gratis en betalende plaatsen, maar ook campings of in de natuur.

De app is gratis. Met de betalende versie hoef je geen internetverbinding te hebben.
Beschikbaar voor iOS en Android

2. Campercontact

Met de app Campercontact vind je leuke plekjes in heel Europa. Je vindt er reviews, foto’s, prijzen en andere handige info. Er is zowel een betalende als een gratis versie met minder mogelijkheden en met reclame.

De app is beschikbaar voor iOS of Android.

3. France Passion

Deze app is ideaal om Frankrijk te doorkruisen met een camper. Dankzij het netwerk van France Passion overnacht je op privéterreinen van boeren en wijnboeren. Gratis, zonder reservatie en gedurende 24 uur. Je hebt de keuze uit 2.000 plekken. Je moet wel in het bezit zijn van de France Passion Gids-2021 (30 euro).

Deze app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

4. Campspace

Campspace is eigenlijk geen app, maar een website waarop je unieke kampeerplekjes vindt in vooral België en Nederland. Het uitgangspunt? Duurzame overnachtingen bij privégastheren. Je kan ook Campspace scout worden en in ruil voor je overnachting voor goede foto’s te zorgen. Alle info vind je op https://campspace.com/nl

DVV is er voor je

Heb je de apps voor je campervakantie gedownload en ben je klaar om aan je avontuur te beginnen? Dan heb je alleen nog een goede camperverzekering nodig. Praat erover met je DVV-consulent, zij of hij helpt je graag.

Gepubliceerd op 04/06/2021

Dit wil je ook weten

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 290 kantoren.

Kies een consulent