• Contact
 • Wie zijn wij?
 • Klachten
 • Jobs
 • MyDVV

Ziekte en ongevallen

Helpende handen verzekerd

Verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken in de privésfeer

Beslis zelf hoe lang de verzekering loopt

Gaat de renovatie van uw woning een half jaar duren? Dan kan u voor die periode uzelf en uw helpers verzekeren tegen lichamelijke schade. 

Snelle uitbetaling

Uiterlijk 30 dagen nadat de vergoedingen zijn vastgelegd, betalen we uit. Het leed kan u het slachtoffer niet besparen, de financiële zorgen gelukkig wel.  

Verstandige bescherming voor u en de mensen rondom u

U raakt gewond tijdens uw verhuis? Een vriend kwetst zich bij uw verbouwing? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom neemt u beter een goede verzekering. 

Wat is een verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken?

Als u gaat (ver)bouwen, is de kans groot dat vrienden en familie u vrijwillig (en natuurlijk gratis) helpen met de afwerking. Of misschien krijgt u hulp als u gaat verhuizen. Maar wat als u of uw helpers een ongeval krijgen? Wie komt tussen voor de medische kosten of - als het echt tegenzit- de vergoeding bij invaliditeit of overlijden? Met de verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken bent u gerust.

Welke dekking biedt de verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken?

De verzekering beschermt uzelf en vrienden of familie die vrijwillig helpen in uw huis bij lichamelijke schade. U kan dan op ons rekenen voor:

 • terugbetaling van medische kosten 
 • vergoedingen bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid, blijvende invaliditeit of overlijden

Ontdek alle details over de verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken

 • Bij deze verzekering geldt er geen wachttijd.
 • Voor de waarborg behandelingskosten kan u door een franchise van 50 euro 15% korting krijgen op uw premie. De verzekering komt dan niet tussen als de medische kosten zich bijvoorbeeld beperken tot 1 bezoek aan de huisarts (van minder dan 50 euro). De kosten worden altijd pas terugbetaald na de tussenkomst van het ziekenfonds en de eventuele hospitalisatieverzekering.
 • Voor de waarborg invaliditeit kan u door een franchise in de graad van invaliditeit ook korting op uw premie krijgen:
  • 20% korting als u ervoor kiest dat DVV verzekeringen pas tussenkomt bij een graad van invaliditeit van minstens 10% 
  • 25% korting als u ervoor kiest dat DVV verzekeringen pas tussenkomt bij een graad van invaliditeit van minstens 15% 
  • 30% korting als u ervoor kiest dat DVV verzekeringen pas tussenkomt bij een graad van invaliditeit van minstens 20%
 • De verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken wordt afgesloten voor het gewenste aantal mandagen. Bekijk de voorwaarden  voor informatie over de limieten en uitsluitingen of ga langs bij een DVV-consulent. Het is belangrijk dit document door te nemen voor een contract te ondertekenen. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Oef, een mens!

Bij DVV gaat het in de eerste plaats om mensen! Dat betekent ook dat in geval van schade uw DVV-consulent uw dossier persoonlijk en snel zal beheren. Op belangrijke momenten kan u dus rekenen op de hulp van een echte mens. Een hele geruststelling!

De verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE98 7995 5012 5293, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent