• Blog
 • Contact
 • Wie zijn wij?
 • Klachten
 • Jobs
 • MyDVV

Ziekte en ongevallen

Helpende handen verzekerd

Verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken in de privésfeer

Beslis zelf hoe lang de verzekering loopt

Gaat de renovatie van je woning een half jaar duren? Dan kan je voor die periode jezelf en je helpers verzekeren tegen lichamelijke schade. 

Snelle uitbetaling

Uiterlijk 30 dagen nadat de vergoedingen zijn vastgelegd, betalen we uit. Het leed kan je het slachtoffer niet besparen, de financiële zorgen gelukkig wel.  

Verstandige bescherming voor jou en de mensen rondom je

Je raakt gewond tijdens je verhuis? Een vriend kwetst zich bij je verbouwing? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom neem je beter een goede verzekering. 

Wat is een verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken?

Als je gaat (ver)bouwen, is de kans groot dat vrienden en familie je vrijwillig (en natuurlijk gratis) helpen met de afwerking. Of misschien krijg je hulp als je gaat verhuizen. Maar wat als jij of je helpers een ongeval krijgen? Wie komt tussen voor de medische kosten of - als het echt tegenzit- de vergoeding bij invaliditeit of overlijden? Met de verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken ben je gerust.

Welke dekking biedt de verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken?

De verzekering beschermt jezelf en vrienden of familie die vrijwillig helpen in je huis bij lichamelijke schade. Je kan dan op ons rekenen voor:

 • terugbetaling van medische kosten 
 • vergoedingen bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid, blijvende invaliditeit of overlijden

Ontdek alle details over de verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken

 • Bij deze verzekering geldt er geen wachttijd.
 • Voor de waarborg behandelingskosten kan je door een franchise van 50 euro 15% korting krijgen op je premie. De verzekering komt dan niet tussen als de medische kosten zich bijvoorbeeld beperken tot één bezoek aan de huisarts (van minder dan 50 euro). De kosten worden altijd pas terugbetaald na de tussenkomst van het ziekenfonds en de eventuele hospitalisatieverzekering.
 • Voor de waarborg invaliditeit kan je door een franchise in de graad van invaliditeit ook korting op je premie krijgen:
  • 20% korting als je ervoor kiest dat DVV verzekeringen pas tussenkomt bij een graad van invaliditeit van minstens 10% 
  • 25% korting als je ervoor kiest dat DVV verzekeringen pas tussenkomt bij een graad van invaliditeit van minstens 15% 
  • 30% korting als je ervoor kiest dat DVV verzekeringen pas tussenkomt bij een graad van invaliditeit van minstens 20%
 • De verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken wordt afgesloten voor het gewenste aantal mandagen. Bekijk de voorwaarden voor informatie over de limieten en uitsluitingen of ga langs bij een DVV-consulent. Het is belangrijk dit document door te nemen voor een contract te ondertekenen. De Bijzondere en Algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Gewoon goeie service

Bij DVV is verzekeren in de eerste plaats een service. Dagelijks maken meer dan 1.000 DVV-consulenten tijd voor je vrij. Wanneer je dat echt nodig hebt, bijvoorbeeld in geval van schade. Je consulent volgt je dossier dus persoonlijk van A tot Z. En dat is geruststellend!

De verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE98 7995 5012 5293, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 290 kantoren.

Kies een consulent