• Blog
  • Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Sparen voor je kind

Beleggen en sparen voor kind: tips

Geef je kinderen een financieel duwtje in de rug voor later

Wil je vandaag sparen om je kind morgen een mooie start te geven? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Geld storten op een klassieke spaarrekening is een optie, maar DVV verzekeringen biedt een alternatief met de tak 21-levensverzekeringen. Je duidt je kind dan aan als begunstigde en bent zeker van een gewaarborgd kapitaal en dito rentevoet. Ben je bereidt iets meer risico te nemen in de hoop dat de opbrengst groter zou kunnen zijn? Dat kan ook!

Spaar veilig voor je kind

Tak 21-levensverzekering DVV Junior Plan
Wil je nu sparen om je kind als zij of hij 18, 21 of 25 jaar is een mooi bedrag te bezorgen? Dan is DVV Junior Plan de oplossing. Je tekent in voor je kind 12 jaar is en weet precies wat het later zal ontvangen. Wat er ook met je gebeurt.

Ontdek DVV Junior Plan

Tak 21-levensverzekering DVV Life Invest Protect
Met DVV Life Invest Protect is voor elke storting de rentevoet gegarandeerd voor de komende acht jaar. Je kan al storten vanaf 25 euro per maand of met een startkapitaal van 2.500 euro. Weet wel dat het geld minstens acht jaar moet blijven staan om geen roerende voorheffing te moeten betalen.

Ontdek DVV Life Invest Protect

Spaar met meer risico

Tak 23-levensverzekering DVV Life Invest Dynamic
Met deze levensverzekering tak 23 is je rendement potentieel hoger dan bij een tak 21-levensverzekering, maar de risico’s zijn ook groter. Je geld wordt op basis van je beleggersprofiel gespreid over beleggingsfondsen die risico’s kunnen inhouden. Het rendement hangt af van dat van de fondsen en is net als je kapitaal niet gegarandeerd.

Ontdek DVV Life Invest Dynamic

Tak 44-levensverzekering DVV Life Invest Control
Deze levensverzekering combineert 2 levensverzekeringen: één met gegarandeerde rentevoet (tak 21) en één waarvan het rendement afhangt van beleggingsfondsen en dus niet gegarandeerd is (tak 23). Je kiest hoe je je geld spreidt over de twee op basis van je beleggersprofiel. Op basis van het risico dus dat jij wilt nemen!

Ontdek DVV Life Invest Control

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 290 kantoren.

Kies een consulent