• MyDVV

Auto

Takelkosten bij autopech

Wegslepen is niet goedkoop…

Kan uw wagen niet meer rijden door een ongeval in België? Dan zit er niets anders op dan een takeldienst te bellen. Hou rekening met een gepeperde rekening, toch als u geen autoverzekering bij DVV hebt…

Hoge takelkosten

U doet een beroep op een takeldienst en moet alles uit eigen zak betalen? Verwacht u aan een stevige factuur:

  • Ongeveer 400 euro voor de interventie en het wegslepen.
  • 350 à 450 euro voor een vervangwagen gedurende 5 dagen als uw garage dat niet gratis aanbiedt.

Als u op de autostrade staat, bel dan naar het nummer 101. De kost voor het wegslepen bedraagt 150 euro (excl. btw) van maandag tot vrijdag van 7u tot 19u of 225 euro (excl. btw) tijdens de nacht, het weekend of op een feestdag.  

0 euro takelkosten bij DVV

Gelukkig hoeft u niet wakker te liggen van hoge takelkosten als u een autoverzekering bij DVV verzekeringen hebt. Bij een ongeval in België en tot 30 km over de grens wordt uw auto gratis weggesleept naar de garage die u kiest (als DVV het wegslepen organiseert). Als het gaat om een erkende garage, krijgt u bovendien een vervangwagen voor de volledige duur van de herstelling. Goed om te weten: panne wordt niet beschouwd als een ongeval. Voor zo’n gevallen hebt u een bijstandsverzekering nodig.

Wist u dat een DVV-consulent altijd meer voor u doet?

Voor de juiste informatie over een autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid of een omniumverzekering kan u altijd terecht bij een DVV-consulent in uw buurt. Maar daar stopt het niet. Als het echt tegenzit, zorgt uw consulent voor persoonlijke bijstand en een vlotte afhandeling van uw schadedossier.

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent