• Blog
 • Contact
 • Wie zijn wij?
 • Klachten
 • Jobs
 • MyDVV

Woningverzekering + Autoverzekering

DVV StartPack: een uniek, eenvoudig en praktisch pakket als je jonger dan 36 bent

Combineer je verzekeringen en betaal minder

Geniet van exclusieve voordelen door je autoverzekering Mobility
en je woningverzekering Cocoon Start/Flex te combineren!

Kortingen in het eerste jaar

3 maanden korting woningverzekering*

3 maanden korting autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid**

Andere kortingen

30% op je autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid**

Tot 30% op je omnium**

Wat zit er in je DVV StartPack?

Woningverzekering Cocoon Start/Flex

Burgerlijke aansprakelijkheid: dekt je aansprakelijkheid, bijvoorbeeld als er schade is bij de buren door jouw schadegeval

Verzekering voor inboedel en/of gebouw: vergoedt schade veroorzaakt door een brand, storm, natuurramp, glasbreuk, vandalisme, …

24/24 bijstand in geval van nood. Bijvoorbeeld als je een waterlek hebt of als je sleutels nog op de binnenkant van de deur zitten. Het kan toch iedereen overkomen!

Wil je nog meer bescherming? Vul je woningverzekering aan met verschillende opties (diefstal, rechtsbijstand, …). Meer weten over brandverzekering.

Autoverzekering Mobility

Burgerlijke aansprakelijkheid: vergoedt alle schade aan anderen

24/24 bijstand als je een ongeval hebt in België: we zorgen dat je auto gratis weggesleept wordt

Vervangwagen: bij een ongeval in België (ook als je in fout bent) krijg je voor de duur van de herstelling een vervangwagen als je kiest voor een garage die erkend is door DVV verzekeringen.


Kies een aanvullende waarborg die bij jou en je auto past: Mini Omnium, Full Omnium, Bestuurdersverzekering, …. Meer info.

Gewoon goeie service

Bij DVV is verzekeren in de eerste plaats een service. Dagelijks maken meer dan 1.000 DVV-consulenten tijd voor je vrij. Wanneer je dat echt nodig hebt, bijvoorbeeld in geval van schade. Je consulent volgt je dossier dus persoonlijk van A tot Z. En dat is geruststellend!

De extra voordelen van het DVV StartPack

 • Alle mensen die je helpen verhuizen zijn gedekt tot €2.500 in geval van lichamelijke schade
 • DVV Connexion: je ontvangt elke drie maanden een nieuwsbrief met advies en praktische tips op maat van jouw leven

Uitsluitingen en beperkingen voor de autoverzekering Mobility

DVV verzekeringen kan in bepaalde gevallen de betaalde vergoeding verhalen op de verzekerde, bijvoorbeeld in deze situaties:

 • De waarborg is vervallen omdat de premie niet betaald is.
 • De bestuurder rijdt in een staat van dronkenschap of in een gelijkaardige toestand die het gevolg is van het gebruik van producten andere dan alcoholische dranken.
 • De bestuurder neemt deel aan een niet-toegelaten snelheids-, regelmatigheids- of behendigheidsrit of –wedstrijd.
 • Het voertuig heeft geen geldig keuringsbewijs.

Uitsluitingen en beperkingen voor de woningverzekering Cocoon Flex/Start

 • Voor de tussenkomst van de slotenmaker vergoeden we maximaal 260 euro.
 • We vergoeden geen schade die het gevolg is van het doorsijpelen van water via deuren, ramen, ventilatieroosters of andere openingen in het gebouw.
 • Laptops, tablets, net als LED- en Smart-tv’s van minstens 19 inch zijn alleen gedekt tegen basisrisico’s. Om ze tegen alle risico’s te verzekeren (bijvoorbeeld als je ze laat vallen), moet je de Optie Media nemen.

Franchise voor de autoverzekering Mobility Omnium

De franchise wordt vastgelegd in de Algemene of Bijzondere voorwaarden. Een DVV-consulent zal je die bezorgen als je de verzekering afsluit.

Franchise voor de woningverzekering Cocoon Flex

De franchise voor Cocoon Flex van DVV bedraagt 265 euro. Dit bedrag dateert van 2020 en evolueert met de index van de consumptieprijzen.

Franchise voor de woningverzekering Cocoon Start

Met het systeem van de Engelse franchise komen we niet tussen voor schade die de franchise van 265 euro niet overschrijdt, maar vergoeden we alles als de schade groter is dan dit bedrag. Dit bedrag dateert van 2020 en evolueert met de index van de consumptieprijzen.

Goed om te weten

 • *3 maanden korting + 9 maanden betalend op 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start geldig voor jongeren tot en met 35 jaar. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt. 
 • ** 3 maanden korting + 9 maanden betalend op de 1ste jaarpremie BA van een nieuwe autoverzekering Mobility voor jongeren van minder dan 36 jaar evenals 30% korting op een verzekering BA en 10% (21-22 jaar), 20% (23-25 jaar) of 30% (26-35 jaar) korting op een Omnium. Aanbod voorbehouden aan bestuurders die geen ongeval in fout gehad hebben de voorbije 5 jaar, die minstens 3 jaar hun rijbewijs hebben en hun rijervaring volledig kunnen bewijzen (max. 5 jaar), geen boetes of veroordelingen gehad hebben en een woningverzekering hebben bij DVV. Dit aanbod is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door DVV verzekeringen. Voor meer informatie over DVV StartPack, kan je het reglement raadplegen.
 • Onze partner Europ Assistance organiseert de bijstand.
 • Vervangwagen gedurende de herstelling na een ongeval in België (en tot 30 km over de grens) als je een garage kiest die erkend is door DVV.
 • Raadpleeg voor de franchise, gedekte goederen, beperkingen en uitsluitingen van de dekking, contactgegevens van de klachtendienst enz. je DVV-consulent of kijk op:
 • De autoverzekering Mobility en de woningverzekering Cocoon Flex/Start worden afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. De Bijzondere en Algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

De autoverzekering Mobility en de woonverzekering Cocoon Flex/Start zijn verzekeringsproducten van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Dit wil je ook weten

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent