• Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Wonen

Beveilig uw woning met domotica

Met domotica kan u uw huis automatiseren. Dankzij objecten die verbonden zijn met internet controleert en bedient u op afstand de verschillende apparaten in uw woning. Gewoon met uw pc, tablet of smartphone. Eender waar u bent.

Verbonden objecten

Er bestaan heel veel verbonden objecten. Denk op het vlak van beveiliging bijvoorbeeld aan melders als er een deur of raam wordt geopend, bewegingsdetectoren, camera’s, rook- of vochtigheidsdetectoren, sirenes enz. Meer algemeen kunnen rolluiken of verlichting die vanop afstand aangestuurd worden ook zorgen voor meer veiligheid. Al deze objecten zijn draadloos verbonden met een besturingscentrale.

Hou uw woning in de gaten

Verbonden beveiligingscamera’s houden een extra oogje in het zeil. Installeer een camera binnen en eventueel buiten om op eender welk moment uw woning te controleren en te bewaken als u er niet bent. 

Waarschuwing bij gevaar

Bij gevaar (brand, waterlek, inbraak of poging tot inbraak...) krijgt u meteen een bericht (e-mail of sms) op uw smartphone. U kan dan snel en op de gepaste manier reageren. Bijvoorbeeld door te kijken wat er gebeurt via een verbonden bewakingscamera of door eventueel de hulpdiensten te verwittigen.

Aanwezigheidssimulatie

Als u uw woning verlaat, doet u er goed aan uw aanwezigheid te simuleren. Door de rolluiken, verlichting, tv/radio te programmeren, geeft u de indruk dat er iemand thuis is. Zo schrikt u inbrekers af en vertrekt u met een gerust hart op vakantie! Zeker in combinatie met andere maatregelen om inbrekers te slim af te zijn.

Wij zijn er voor u

Krijgt u ondanks alles toch inbrekers over de vloer? Met de optie Diefstal van de woningverzekering Cocoon Flex van DVV verzekeringen kan u gerust zijn. Wil u meer weten over deze verzekering? Ga langs bij uw DVV-consulent of vind een consulent in uw buurt.. Weet dat u ook altijd op hem of haar kan rekenen in geval van nood.

Goed om te weten

  • Onze partner Europ Assistance organiseert de bijstand. 
  • De woningverzekering Cocoon Flex wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Ga voor meer informatie langs bij een DVV-consulent of bekijk:
  • Kennisname van deze documenten is verplicht vóór u het contract ondertekent.
  • Cocoon Flex is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE98 7995 5012 5293, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.
Gepubliceerd op 25/01/2021

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent