• My DVV

Geniet nu van 2 maanden gratis*

Uw auto omnium verzekerd

Omnium autoverzekering

Gratis 24/24 bijstand bij ongeval in België

Bel 0800 93 300 en we helpen meteen als u in België een ongeval hebt! De klok rond zelfs. U merkt het: bij ons staat u er nooit alleen voor.

Gratis vervangwagen

Hebt u schade door een ongeval en kiest u een door ons erkende garage voor de herstelling? Dan bieden we u een vervangwagen voor de hele duur van de herstelling. 

U krijgt snel uw geld

Uw DVV-consulent regelt uw schade snel, efficiënt en correct! De expertise gebeurt binnen 48 uur na aangifte zodat u zeker bent dat u snel uitbetaald wordt.

Wat is een omniumverzekering voor uw auto?

Een omniumverzekering is een bijkomende verzekering bovenop uw autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA). Een omnium komt tussen voor schade aan uw auto. Dat is niet het geval bij de autoverzekering BA die enkel schade aan de tegenpartij vergoedt. Zeker bij een nieuwe of recente auto doet u er goed aan om een omniumverzekering te nemen!

Wat dekt de omniumverzekering?

Met een omniumverzekering bent u beschermd als er schade is aan uw auto.

Ruime waarborgen
U krijgt een schadevergoeding bij:

 • schade door brand, vuur, ontploffing, steekvlammen, blikseminslag enz.
 • diefstal of schade door poging tot diefstal
 • schade aan uw autoruiten
 • schade door storm, hagel, kettingbotsing, botsing met dieren enz.

Wij betalen dan alles terug, zelfs zonder dat u moet rekening houden met een franchise.
Ontdek meer over de waarborgen

Eigen schade ook gedekt
Wil u ook uw eigen schade gedekt zien als u zelf een ongeval veroorzaakt of bij vandalisme? Dat kan! Met de optie Eigen Schade bent u zeker van de ruimste bescherming en beslist u zelf hoeveel de franchise bedraagt.

Uitsluitingen en beperkingen

 • Ongevallen die veroorzaakt worden door een kennelijk gebrek aan onderhoud of door een technische tekortkoming aan het voertuig zijn niet gedekt.
 • Diefstal: de schade is niet verzekerd als het voertuig niet correct werd vergrendeld.
 • Glasbreuk: bepantserde en dubbele ruiten zijn niet gedekt.
 • Schade door deelname aan snelheidswedstrijden is nooit verzekerd. Toeristische en ontspanningsrally’s zijn wel gedekt.
 • DVV Verzekeringen heeft recht op verhaal als de premie niet betaald is of als er sprake is van opzettelijk verzwijgen of opzettelijk onjuist meedelen van gegevens over het risico. Dat laatste geldt ook als het gaat om onopzettelijk verzwijgen of onjuist mededelen als dat u verweten kan worden.
 • De omniumverzekering zal niet tussenkomen voor uw lichamelijke schade en ook niet voor de lichamelijke en materiële schade van de tegenpartij. Voor uw lichamelijke schade als bestuurder hebt u de verzekering Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer nodig.

Goed om te weten

 • *2 maanden gratis op uw nieuwe autoverzekering, dat betekent dat u maar 10 maanden betaalt op uw eerste jaarpremie.
 • Tijdelijk aanbod tot 30/04/2018 geldig op alle waarborgen in een nieuw contract voor een autoverzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid of Omnium) afgesloten door bestuurders die de voorbije 5 jaar gereden hebben zonder ongeval in fout. Aanbod geldig op voorwaarde van aanvaarding van het risico.
 • Vraag vrijblijvend een offerte bij een DVV-consulent of op www.dvv.be/auto.
 • De omniumverzekering wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. Ga langs bij een DVV-consulent of bekijk hier:

Dit wil u ook weten

De DVV-Nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV Verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent