• MyDVV

Auto

Uw autoverzekering op maat: nu 2 maanden korting*

BA autoverzekering - Mini Omnium - Full Omnium

Gratis vervangwagen in België na een ongeval

24/24 en 7/7 bijstand na een ongeval

Kortingen voor jonge bestuurders

Vergelijk onze 3 heldere formules:

Burgerlijke Aansprakelijkheid
.
wettelijk verplicht
u bent verzekerd voor schade veroorzaakt aan derden
bij een ongeval in België krijgt u een vervangwagen.

Mini Omnium
voor een auto tussen 2 en 6 jaar oud
dekt alle schade veroorzaakt door een onvoorziene gebeurtenis (brand, diefstal, hagel, kettingbotsing, schade veroorzaakt door marters enz.).

Full Omnium
ideaal voor nieuwe auto’s
maximale bescherming: eigen schade gedekt op uw auto (ongeval in fout of vandalisme bvb.)

Hulp nodig bij het kiezen ?

PROMO! Nu 2 maanden korting* op uw autoverzekering Mobility!

Burgerlijke aansprakelijkheid, mini omnium of full omnium, altijd 3 voordelen:

1. Vervangwagen
Uw auto doet het niet meer door een ongeval in België? Tijdens de hele duur van de herstelling staat er een vervangwagen tot uw beschikking. Enige voorwaarde: u kiest een garage die erkend is door DVV.

2. Gratis 24/24 en 7/7 bijstand
Bij een ongeval in België (en zelfs tot 30 km over de grens) zorgen wij dat uw auto wordt weggesleept en we brengen u naar huis. Helemaal gratis! Enige vereiste : contacteer direct onze bijstandscentrale op het nummer 0800 93 300.

3. Voordelen voor jonge bestuurders
Indien je een jonge bestuurder bent tussen 23 en 35 jaar, dan kan je onder bepaalde voorwaarden ook genieten van 30% korting. Meer info.

Bijkomende verzekeringen

U wilt nog beter beschermd zijn en volledig zorgeloos de baan opgaan? Dan kunt u uw autoverzekering nog aanvullen met de volgende opties:

Waarom kiezen voor de autoverzekering van DVV?

De ene autoverzekering is de andere niet... Bij DVV verzekeringen bent u zeker van een zeer volledige bescherming. Ontdek hoe het zit aan de hand van de volgende voorbeelden:

Rijdt u minder dan 10.000 km/jaar en bent u ouder dan 26?  
U krijgt 10% korting op uw autoverzekering BA.

Bent u een jonge chauffeur en zijn uw ouders al klant?
Als u jonger dan 26 bent, geniet u van voordelige voorwaarden (Jongerenbonus).

Stijgt uw premie na een ongeval in fout?
Niet noodzakelijk. Bij DVV verzekeringen kan uw bonus-malus dalen tot -4. Handig om te vermijden dat uw premie later stijgt! En dankzij ons getrouwheidsprogramma spaart u elk jaar DVV Stars die u kan gebruiken om uw franchise te betalen.

Is uw auto 15 dagen geleden gestolen?
Wij verklaren uw auto ‘total loss’ en vergoeden binnen 21 dagen (met Mini Omnium of Full Omnium).

Werd uw auto bekrast met een sleutel?
Doe aangifte bij de politie en u wordt vergoed dankzij uw Full Omnium.

Uitsluitingen en beperkingen

In de volgende gevallen kan DVV verzekeringen de betaalde vergoeding verhalen op de verzekerde:

 • De waarborg is vervallen omdat de premie niet betaald is.
 • Er wordt opzettelijk informatie weggelaten of er werd verkeerde informatie opgegeven bij de aanvraag van de verzekering.
 • Het ongeval is opzettelijk veroorzaakt door de verzekerde.
 • De bestuurder rijdt in een staat van dronkenschap of in een gelijkaardige toestand die het gevolg is van het gebruik van producten andere dan alcoholische dranken.
 • De bestuurder neemt deel aan een niet-toegelaten snelheids-, regelmatigheids- of behendigheidsrit of –wedstrijd.
 • Het voertuig wordt bestuurd door een persoon die niet aan de wettelijke voorwaarden voldoet: niet de vereiste leeftijd, geen rijbewijs of vervallen recht op sturen.
 • Het voertuig heeft geen geldig keuringsbewijs.
 • Het contractueel of reglementair aantal vervoerde personen is overschreden.

Burgerlijke Aansprakelijkheid:

 • De autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid dekt geen schade aan uw eigen voertuig. Daarvoor hebt u een omniumverzekering nodig.
 • De autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid dekt geen lichamelijke schade van de bestuurder of de aansprakelijke voor het ongeval.

Mini Omnium & Full Omnium:

 • De Mini Omnium- & Full Omniumverzekering komt niet tussen voor lichamelijke schade en ook niet voor lichamelijke en materiële schade van de tegenpartij. Voor uw lichamelijke schade als bestuurder hebt u de verzekering Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer nodig.

Franchise

 • De franchise voor deze verzekering wordt vastgelegd in de bijzondere voorwaarden. Een DVV-consulent zal u die bezorgen als u de verzekering afsluit.
 • De vermelde franchisebedragen zijn van december 2016 en gekoppeld (met uitzondering van Rechtsbijstand) aan de index van de consumptieprijzen.

Goed om te weten

 • *2 maanden gratis + 10 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering Mobility bij intekening tussen 14/06 en 15/08/2021 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering Mobility (Burgerlijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook DVV Assistance, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico.
 • Onze partner Europ Assistance organiseert de bijstand. 
 • Vervangwagen gedurende de herstelling na een ongeval in België (en tot 30 km over de grens) als u een garage kiest die erkend is door DVV.
 • Raadpleeg voor de franchise, gedekte goederen, beperkingen en uitsluitingen van de dekking, contactgegevens van de klachtendienst enz. uw DVV-consulent of kijk op:
 • De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar.
 • De autoverzekering Mobility is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Meer weten over de verschillende autoverzekeringen?

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent