• Blog
  • Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Beleggen

Slim beleggen met DVV verzekeringen

Beleg vanaf 25 euro per maand

Ben je op zoek naar een beter rendement dan een klassieke spaarrekening? Met een levensverzekering zet je geld opzij in de vorm van premies. Vanaf 25 euro per maand kan je al beginnen.

Houd wel rekening met kosten en risico’s voor deze beleggingsproducten. Bij sommige producten zijn je kapitaal en rentevoet gegarandeerd, bij andere producten zijn de risico’s groter. Bij DVV verzekeringen kan je kiezen uit verschillende levensverzekeringen op basis van jouw beleggersprofiel.

3 beleggingsproducten

DVV Life Invest Protect: beleggen met gewaarborgd kapitaal en rendement
Deze levensverzekering tak 21 is een veilige manier om je geld te beleggen. Je kapitaal en je intrestvoet zijn gegarandeerd. Weet wel dat je je geld beter minimaal 8 jaar laat staan om geen roerende voorheffing te moeten betalen. Hebt je toch je geld nodig? Dat kan, maar houd wel rekening met mogelijke kosten.

Ontdekt Life Invest Protect

DVV Life Invest Dynamic: potentieel meer rendement voor een hoger risico
Met deze levensverzekering tak 23 is je rendement potentieel hoger dan bij Life Invest Protect, maar de risico’s zijn ook groter. Je kapitaal en rendement zijn namelijk niet gegarandeerd. Je kiest hoe jouw geld verdeeld wordt over beleggingsfondsen die risico’s kunnen inhouden. Het rendement hangt af van dat van de fondsen.

Ontdek Life Invest Dynamic

DVV Life Invest Control: bescherming naar je keuze
Deze tak 44-levensverzekering combineert twee levensverzekeringen: één met een gegarandeerde rentevoet en kapitaal (tak 21) en één waarvan het rendement afhangt van beleggingsfondsen en net als het kapitaal niet gegarandeerd is (tak 23). Je kiest zelf het beschermingsniveau voor je spaargeld op basis van jouw beleggersprofiel.

Ontdek Life Invest Control

Welke product kiezen?
Je vindt het moeilijk om te kiezen? Vergelijk de 3 beleggingsproducten

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 290 kantoren.

Kies een consulent