• Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Beleggen

Slim beleggen met DVV verzekeringen

Beleg vanaf 25 euro per maand

Bent u op zoek naar een beter rendement dan een klassieke spaarrekening? Met een levensverzekering zet u geld opzij in de vorm van premies. Vanaf 25 euro per maand kan u al beginnen.

Hou wel rekening met kosten en risico’s voor deze beleggingsproducten. Bij sommige producten zijn uw kapitaal en rentevoet gegarandeerd, bij andere producten zijn de risico’s groter. Bij DVV verzekeringen kan u kiezen uit verschillende levensverzekeringen op basis van uw beleggersprofiel.

3 beleggingsproducten

DVV Life Invest Protect: beleggen met gewaarborgd kapitaal en rendement
Deze levensverzekering tak 21 is een veilige manier om uw geld te beleggen. Uw kapitaal en uw intrestvoet zijn gegarandeerd. Weet wel dat u uw geld beter minimaal 8 jaar laat staan om geen roerende voorheffing te moeten betalen. Hebt u uw geld toch nodig? Dat kan, maar hou wel rekening met mogelijke kosten.

Ontdekt Life Invest Protect

DVV Life Invest Dynamic: potentieel meer rendement voor een hoger risico
Met deze levensverzekering tak 23 is uw rendement potentieel hoger dan bij Life Invest Protect, maar de risico’s zijn ook groter. Uw kapitaal en rendement zijn namelijk niet gegarandeerd. U kiest hoe uw geld verdeeld wordt over beleggingsfondsen die risico’s kunnen inhouden. Het rendement hangt af van dat van de fondsen.

Ontdek Life Invest Dynamic

DVV Life Invest Control: bescherming naar uw keuze
Deze tak 44-levensverzekering combineert 2 levensverzekeringen: 1 met een gegarandeerde rentevoet en kapitaal (tak 21) en 1 waarvan het rendement afhangt van beleggingsfondsen en net als het kapitaal niet gegarandeerd is (tak 23). U kiest zelf het beschermingsniveau voor uw spaargeld op basis van uw beleggersprofiel.

Ontdek Life Invest Control

Welke product kiezen?
U vindt het moeilijk om te kiezen? Vergelijk de 3 beleggingsproducten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent