• MyDVV

Fiets en motor

Iedereen op de fiets!

Lang leve de fietstochtjes

Profiteert u net als zoveel Belgen van de lockdown om uw regio te (her)ontdekken met de fiets? Dat is een goed idee! Fietsen is een gezonde fysieke activiteit die voor iedereen haalbaar is.  Misschien kan je dit ook in de zomervakantie doorzetten?  Zorg wel voor een goede bescherming in geval van problemen.

Fietspech? Wij helpen

Met fietsbijstand van DVV verzekeringen vertrekt u met een gerust hart op fietstocht. Want DVV helpt u bij pech (zelfs voor een lekke band), een ongeval of als uw fiets gestolen wordt. Oef! U belt gewoon de bijstandscentrale en die stuurt u meteen een hersteller. Zij of hij zal uw fiets ter plaatse herstellen, of als dat niet kan, u naar huis brengen of naar een fietsenmaker. 
 

Bijstand tegen een klein prijsje of zelfs 100% gratis

Het maakt niet uit of u een stadsfiets, racefiets, plooifiets, bakfiets, elektrische fiets, mountainbike of driewieler hebt... DVV verzekeringen garandeert u gemoedsrust voor 35 euro/jaar voor 1 persoon of 60 euro/jaar voor een gezin. En de bijstand is zelfs volledig gratis voor trouwe klanten. Dat wil zeggen dat u minstens 1 verzekering hebt in 3 van de 4 volgende categorieën: woningverzekering, autoverzekering, familiale verzekering, levensverzekering of belegging. 

De elektrische fiets is erg populair!

Wist u dat er in 2018 in België 500.000 fietsen verkocht werden? Bijna de helft daarvan waren elektrische fietsen. De Belg geeft gemiddeld 2.370 euro uit aan een elektrische fiets. Het is dus verstandig om uw investering te beschermen met onze Fietsverzekering Omnium. Als uw fiets gestolen of beschadigd wordt, ontvangt u een vergoeding. Hebt u een elektrische fiets met een motor die autonoom werkt zonder te trappen en haalt u meer dan 25 km/uur? Dan moet u een Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid hebben om helemaal in orde te zijn. In de andere gevallen volstaat een familiale verzekering om uw aansprakelijkheid te dekken.

Klaar om opnieuw op uw motor te stappen?

Als u de gelukkige eigenaar bent van een motor mag u terug recreatieve rondritten maken. Zorg voor een goede motorverzekering tegen de beste voorwaarden: we bieden u tot 70% korting op uw motorverzekering als uw auto bij ons verzekerd is! 

Uw DVV-consulent is er voor u!

Vragen of advies nodig om uw tweewieler te verzekeren? Contacteer uw 
 DVV-consulent telefonisch of via e-mail. Zij of hij helpt u graag.

Gepubliceerd op 07/05/2020

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent