• MyDVV

Fiets en motor

Iedereen op de fiets!

Lang leve de fietstochtjes

Profiteert u net als zoveel Belgen van de lockdown om uw regio te (her)ontdekken met de fiets? Dat is een goed idee! Fietsen is een gezonde fysieke activiteit die voor iedereen haalbaar is.  Misschien kan je dit ook in de zomervakantie doorzetten?  Zorg wel voor een goede bescherming in geval van problemen.

Fietspech? Wij helpen

Met Fietsverzekering van DVV vertrekt u zorgeloos op fietstocht. DVV vergoedt u dan bij diefstal of materiële schade aan uw fiets (val, ongeval, vandalisme, …), én helpt u bij pech (zelfs voor een lekke band). Oef! U belt gewoon de bijstandscentrale en die stuurt u meteen een hersteller. Zij of hij zal uw fiets ter plaatse herstellen, of als dat niet kan, u naar huis brengen of naar een fietsenmaker. 
 

Bijstand 100% gratis voor trouwe klanten*

Als trouwe klant krijgt u gratis fietsbijstand voor uw stadsfiets, racefiets, plooifiets, bakfiets, elektrische fiets, mountainbike of driewieler, ... Dat is het geval als u minstens 1 verzekering hebt in 3 van de 4 volgende categorieën: woningverzekering, autoverzekering, familiale verzekering, levensverzekering of belegging. 

De elektrische fiets is erg populair!

Jaarlijks worden er in België zo’n 500.000 fietsen verkocht. Ongeveer de helft daarvan is een elektrische fiets. Als u weet dat een fiets in België gemiddeld 2.370 euro kost, is het verstandig om uw investering te beschermen met onze Fietsverzekering. Als uw fiets gestolen of beschadigd wordt, ontvangt u een vergoeding. Hebt u een elektrische fiets met een motor die autonoom werkt en haalt u meer dan 25 km/uur zonder te trappen? Dan moet u een Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid  hebben om helemaal in orde te zijn. In de andere gevallen volstaat een familiale verzekering om uw aansprakelijkheid te dekken.

Klaar om opnieuw op uw motor te stappen?

Als u de gelukkige eigenaar bent van een motor mag u terug recreatieve rondritten maken. Zorg voor een goede motorverzekering tegen de beste voorwaarden: we bieden u tot 70% korting op uw motorverzekering als uw auto bij ons verzekerd is! 

Uw DVV-consulent is er voor u!

Vragen of advies nodig om uw tweewieler te verzekeren? Contacteer uw 
 DVV-consulent telefonisch of via e-mail. Zij of hij helpt u graag.

Goed om te weten

  • *U hebt minstens één contract bij DVV in 3 van de volgende 4 types verzekeringen: auto, woning, familiale en leven.
  • De bijstand wordt georganiseerd door onze partner Europ Assistance.
  • De Fietsverzekering wordt afgesloten voor 1 jaar en stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van 1 jaar. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.
  • Ga voor meer informatie naar een DVV-consulent of bekijk de volgende documenten:

Deze Fietsverzekering is een verzekeringsproduct van DVV, merk- en handelsnaam van Belins NV, verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037 - Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE59 0689 0667 8326 - BIC GKCCBEBB.

Gepubliceerd op 07/04/2021

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent