• Blog
  • Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Fiets en motor

Iedereen op de fiets!

Lang leve de fietstochtjes

Profiteert je net als zoveel Belgen van de lockdown om je regio te (her)ontdekken met de fiets? Dat is een goed idee! Fietsen is een gezonde fysieke activiteit die voor iedereen haalbaar is.  Misschien kan je dit ook in de zomervakantie doorzetten? Zorg wel voor een goede bescherming in geval van problemen.

Fietspech? Wij helpen

Met Fietsverzekering van DVV vertrek je zorgeloos op fietstocht. DVV vergoed je dan bij diefstal of materiële schade aan je fiets (val, ongeval, vandalisme, …), én helpt je bij pech (zelfs voor een lekke band). Oef! Je belt gewoon de bijstandscentrale en die stuurt je meteen een hersteller. Zij of hij zal je fiets ter plaatse herstellen, of als dat niet kan, je naar huis brengen of naar een fietsenmaker. 
 

Bijstand 100% gratis voor trouwe klanten*

Als trouwe klant krijg je gratis fietsbijstand voor je stadsfiets, racefiets, plooifiets, bakfiets, elektrische fiets, mountainbike of driewieler, ... Dat is het geval als je minstens één verzekering hebt in drie van de vier volgende categorieën: woningverzekering, autoverzekering, familiale verzekering, levensverzekering of belegging. 

De elektrische fiets is erg populair!

Jaarlijks worden er in België zo’n 500.000 fietsen verkocht. Ongeveer de helft daarvan is een elektrische fiets. Als je weet dat een fiets in België gemiddeld 2.370 euro kost, is het verstandig om je investering te beschermen met onze Fietsverzekering. Als je fiets gestolen of beschadigd wordt, ontvang je een vergoeding. Heb je een elektrische fiets met een motor die autonoom werkt en haal je meer dan 25 km/uur zonder te trappen? Dan moet je een Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid hebben om helemaal in orde te zijn. In de andere gevallen volstaat een familiale verzekering om je aansprakelijkheid te dekken.

Klaar om opnieuw op je motor te stappen?

Als je de gelukkige eigenaar bent van een motor mag je terug recreatieve rondritten maken. Zorg voor een goede motorverzekering tegen de beste voorwaarden: we bieden je tot 70% korting op je motorverzekering als je auto bij ons verzekerd is! 

Je DVV-consulent is er voor je!

Vragen of advies nodig om je tweewieler te verzekeren? Contacteer je DVV-consulent telefonisch of via e-mail. Zij of hij helpt je graag.

Goed om te weten

  • *Je hebt minstens één contract bij DVV in drie van de volgende vier types verzekeringen: auto, woning, familiale en leven.
  • De bijstand wordt georganiseerd door onze partner Europ Assistance.
  • De Fietsverzekering wordt afgesloten voor 1 jaar en stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van 1 jaar. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. De Bijzondere en Algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.
  • Ga voor meer informatie naar een DVV-consulent of bekijk de volgende documenten:

Deze Fietsverzekering is een verzekeringsproduct van DVV, merk- en handelsnaam van Belins NV, verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037 - Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE59 0689 0667 8326 - BIC GKCCBEBB.

Gepubliceerd op 07/04/2021

Dit wil je ook weten

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 290 kantoren.

Kies een consulent