• Contact
 • Wie zijn wij?
 • Klachten
 • Jobs
 • MyDVV

Kredieten

Hypothecair krediet + schuldsaldoverzekering + woningverzekering

Immo-Pack

Alles-in-één!

Immo-Pack heeft alles voor je project: een woonkrediet, schuldsaldoverzekering en woningverzekering. Alles wat je moet hebben om je droom waar te maken!

Service inbegrepen

Een vaste of variabele rente? Goede voorwaarden voor je woonkrediet en verzekeringen? Vraag advies aan een kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is. 

Voordelig en makkelijk

Door je woonkrediet en je verzekeringen bij DVV te nemen, ben je zeker van gunstige tarieven en een uitstekende service.

Met het Immo-Pack heb je een all-in voor je woning

Je droomwoning gevonden? Dan heb je niet alleen een woonkrediet, maar ook de geschikte verzekeringen nodig. Vanuit onze deskundigheid in die domeinen hebben wij het Immo-Pack samengesteld: krediet, schuldsaldoverzekering en woningverzekering: alles zit erin! Je bespaart zo niet alleen tijd, maar krijgt ook meteen toegang tot goede voorwaarden en de juiste bescherming.

Woonkrediet en schuldsaldoverzekering
Als je een hypothecair krediet afsluit samen met een schuldsaldoverzekering ben je zeker dat je krediet afbetaald wordt bij je overlijden. Zo weet je dat je gezin in je woning kan blijven, ook als je er niet meer bent.

Woningverzekering
Met de woningverzekering Cocoon Flex is je thuis goed beschermd tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm, overstromingen enz.

Goed om te weten
Neem je de verzekeringen liever bij een andere verzekeraar? Dat kan, maar dan geniet je niet van dezelfde gunstige tarieven voor het DVV-krediet. Deze gunstige tarieven zijn dan ook voorwaardelijk. Je vindt alle informatie in de prospectus en tarieffiche of bij een kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is.

 

Nog meer bescherming

Wil je nog meer gemoedsrust? Dan kan je Immo-Pack uitbreiden met deze verzekeringen:

Ontdek meer details

Uitsluitingen en beperkingen

 • Schade aan je aanplantingen, speelgoed en trampolines (die zich buiten bevinden) is niet gedekt door de basiswaarborgen. Neem daarvoor de Optie Tuin.
 • Zwembaden, zwemvijvers en buitenjacuzzi’s zijn niet gedekt. Neem de Optie Zwembad.
 • Je voertuig van 50cc of meer, aanhangwagen, caravan, plezierboot en jetski zijn niet gedekt. Kies de Optie Geparkeerd Voertuig.
 • Je laptop, tablet, LED en Smart TV van meer dan 19 inch zijn alleen gedekt voor de basisrisico’s. Om de toestellen tegen alle risico’s te verzekeren (bijvoorbeeld als je het laat vallen), neem je de Optie Media.
 • Schade door werken is niet gedekt. Kies daarvoor de Optie Werken.
 • Voor de tussenkomst van de slotenmaker vergoeden we tot maximaal 260 euro.
 • Schade door water dat binnendringt via deuren, vensters, verluchtingsgaten of andere openingen in het gebouw betalen we niet terug.

De maximale looptijd van een woonkrediet bedraagt 25 jaar. 

De schuldsaldoverzekering is een overlijdensverzekering van tak 21 met vast kapitaal en maximaal 15% instapkosten, afgesloten voor een bepaalde duurtijd met een minimum van 10 jaar in geval van pensioensparen. De maximale duurtijd van de schuldsaldoverzekering is gelijk aan de looptijd van het woonkrediet. De woningverzekering Cocoon Flex wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Bekijk voor informatie over de limieten en uitsluitingen:

Of ga langs bij een kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is. Het is belangrijk deze documenten door te nemen voor een contract te ondertekenen. De Bijzondere en Algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Oef, een mens!

Bij DVV gaat het in de eerste plaats om mensen! Dat betekent dat je DVV-kredietmakelaar je dossier persoonlijk en snel zal beheren. Op belangrijke momenten kan je dus rekenen op de hulp van een echte mens. Een hele geruststelling!

De schuldsaldoverzekering en de woningverzekering Cocoon Flex zijn verzekeringsproducten van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE98 7995 5012 5293, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Dit wil je ook weten

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent