• Contact
 • Wie zijn wij?
 • Klachten
 • Jobs
 • MyDVV

Kredieten

Hypothecair krediet + schuldsaldoverzekering + woningverzekering

Immo-Pack

Alles-in-één!

Immo-Pack heeft alles voor uw project: een woonkrediet, schuldsaldoverzekering en woningverzekering. Alles wat u moet hebben om uw droom waar te maken!

Service inbegrepen

Een vaste of variabele rente? Goede voorwaarden voor uw woonkrediet en verzekeringen? Vraag advies aan een kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is. 

Voordelig en makkelijk

Door uw woonkrediet en uw verzekeringen bij DVV te nemen, bent u zeker van gunstige tarieven en een uitstekende service.

Met het Immo-Pack hebt u een all-in voor uw woning

Uw droomwoning gevonden? Dan hebt u niet alleen een woonkrediet, maar ook de geschikte verzekeringen nodig. Vanuit onze deskundigheid in die domeinen hebben wij het Immo-Pack samengesteld: krediet, schuldsaldoverzekering en woningverzekering: alles zit erin! U bespaart zo niet alleen tijd, maar krijgt ook meteen toegang tot goede voorwaarden en de juiste bescherming.

Woonkrediet en schuldsaldoverzekering
Als u een hypothecair krediet afsluit samen met een schuldsaldoverzekering bent u zeker dat uw krediet afbetaald wordt bij uw overlijden. Zo weet u dat uw gezin in uw woning kan blijven, ook als u er niet meer bent.

Woningverzekering
Met de woningverzekering Cocoon Flex is uw thuis goed beschermd tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm, overstromingen enz.

Goed om te weten
Neemt u de verzekeringen liever bij een andere verzekeraar? Dat kan, maar dan geniet u niet van dezelfde gunstige tarieven voor het DVV-krediet. Deze gunstige tarieven zijn dan ook voorwaardelijk. U vindt alle informatie in de prospectus en tarieffiche of bij een kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is.

 

Nog meer bescherming

Wil u nog meer gemoedsrust? Dan kan u Immo-Pack uitbreiden met deze verzekeringen:

Ontdek meer details

Uitsluitingen en beperkingen

 • Schade aan uw aanplantingen, speelgoed en trampolines (die zich buiten bevinden) is niet gedekt door de basiswaarborgen. Neem daarvoor de Optie Tuin.
 • Zwembaden, zwemvijvers en buitenjacuzzi’s zijn niet gedekt. Neem de Optie Zwembad.
 • Uw voertuig van 50cc of meer, aanhangwagen, caravan, plezierboot en jetski zijn niet gedekt. Kies de Optie Geparkeerd Voertuig.
 • Uw laptop, tablet, LED en Smart TV van meer dan 19 inch zijn alleen gedekt voor de basisrisico’s. Om de toestellen tegen alle risico’s te verzekeren (bijvoorbeeld als u het laat vallen), neemt u de Optie Media.
 • Schade door werken is niet gedekt. Kies daarvoor de Optie Werken.
 • Voor de tussenkomst van de slotenmaker vergoeden we tot maximaal 260 euro.
 • Schade door water dat binnendringt via deuren, vensters, verluchtingsgaten of andere openingen in het gebouw betalen we niet terug.

De maximale looptijd van een woonkrediet bedraagt 25 jaar. 

De schuldsaldoverzekering is een overlijdensverzekering van tak 21 met vast kapitaal en maximaal 15% instapkosten, afgesloten voor een bepaalde duurtijd met een minimum van 10 jaar in geval van pensioensparen. De maximale duurtijd van de schuldsaldoverzekering is gelijk aan de looptijd van het woonkrediet. De woningverzekering Cocoon Flex wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Bekijk voor informatie over de limieten en uitsluitingen:

Of ga langs bij een kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is. Het is belangrijk deze documenten door te nemen voor een contract te ondertekenen. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Oef, een mens!

Bij DVV gaat het in de eerste plaats om mensen! Dat betekent dat uw DVV-kredietmakelaar uw dossier persoonlijk en snel zal beheren. Op belangrijke momenten kan u dus rekenen op de hulp van een echte mens. Een hele geruststelling!

De schuldsaldoverzekering en de woningverzekering Cocoon Flex zijn verzekeringsproducten van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE98 7995 5012 5293, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent