• MyDVV

Wonen

Verzekering tegen diefstal van de inboedel uit uw woning

Verzeker uw woning tegen inbraak

Elke 6 minuten vindt er een woninginbraak plaats in ons land. Jammer genoeg kan iedereen er dus mee te maken krijgen. Gelukkig kan u met een diefstalverzekering de financiële gevolgen beperken.

Hoe neemt u een diefstalverzekering?

Een diefstalverzekering is meestal een uitbreiding van uw gewone woningverzekering. Zo’n verzekering zal dan onder bepaalde voorwaarden een schadevergoeding betalen voor de voorwerpen die gestolen zijn. Bij DVV verzekeringen moet u daarvoor de woningverzekering Cocoon Flex uitbreiden met de Optie Diefstal.

Wanneer komt de diefstalverzekering tussen?

Als u de extra Optie Diefstal kiest, komen we tussen als u het slachtoffer bent van vandalisme en diefstal. De diefstalverzekering vergoedt dan:

  • gestolen goederen (max. 10.000 euro per voorwerp, bedrag kan verhoogd worden als u gekozen hebt voor een hoger dekkingsniveau)
  • inbraakschade aan de inhoud van uw woning (bv. een opengebroken kast)
  • medische kosten bij diefstal met geweld
  • tuinmeubelen, barbecues, juwelen en waarden (met limieten)

Ook in het buitenland geldt de diefstalverzekering, voor verplaatste inboedel, gestolen uit uw vakantieverblijf of hotelkamer, als ook voor diefstal met geweld of zakkenrollen (tot 7.500 euro voor diefstal met inbraak).

Meer informatie?

Niet zeker of u nu wel of niet verzekerd bent tegen diefstal in uw woning? Uw DVV-consulent vertelt u er alles over.

Franchise

  • De franchise bij Cocoon Flex bedraagt 265 euro. 
  • De vermelde limiet- en franchisebedragen zijn van 2020 en evolueren (met uitzondering van de Rechtsbijstand) met de index van de consumptieprijzen.

Goed om te weten

  • De woningverzekering Cocoon Flex wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Ga voor meer informatie langs bij een DVV-consulent of bekijk:
  • Kennisname van deze documenten is verplicht vóór u het contract ondertekent.
  • Cocoon Flex is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE98 7995 5012 5293, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.
Gepubliceerd op 21/01/2021

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent