• Blog
  • Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Jongeren

Vind jouw droomstek met de DVV Verborgen Gebreken Starterskit

De DVV Verborgen Gebreken Starterskit

Het juiste appartement of huis vinden? Hier vind je alles wat je moet weten om de woning van je dromen te vinden!

Kom alles te weten over de meest voorkomende verborgen gebreken in een huis of appartement.  Met de juiste vragen bij de hand, ben je goed voorbereid bij elk bezoek en vind je de woning van je dromen.

Nu 3 maanden gratis*

De DVV Verborgen Gebreken Checklist

In deze podcast kom je alles te weten over de meest voorkomende verborgen gebreken in een huis of appartement om te huren. We leggen je ook uit hoe je deze verborgen gebreken kan spotten en welke vragen je moet stellen aan de verhuurder of makelaar. Zo ben je goed voorbereid bij elk bezoek en vind je de woning van je dromen.

De DVV Verborgen Gebreken Podcast

In deze podcast kom je alles te weten over de meest voorkomende verborgen gebreken en leggen we je ook uit hoe je deze kan spotten.

Tips bij het verhuizen

Hoera! Je hebt een fantastisch huis of appartement om te huren gevonden! Nu nog verhuizen, om binnenkort volop te genieten van je nieuwe stekje! We hebben alvast een paar tips om niets te vergeten in de verhuischaos.

Vóór je intrekt in je nieuwe stekje, moet je een plaatsbeschrijving maken, samen met de verhuurder of makelaar. Dat is wettelijk verplicht en zorgt ervoor dat alle gebreken die al aanwezig zijn in het huurhuis of -appartement op papier staan. Zo vermijd je discussies over eventuele huurschade als je huurcontract afloopt.

*3 maanden korting + 9 maanden betalend op 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start geldig voor jongeren tot en met 35 jaar. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent