• MyDVV

Jongeren

Auto, woning en lening : onze oplossingen voor jongeren

Woningverzekering voor jonge huurders

= 6 maanden gratis*

Ga je alleen wonen of met je partner? Dan maken wij het je makkelijk met een straf geprijsde woningverzekering met mooie extra’s!

Autoverzekering voor jonge bestuurders

= 2 maanden gratis**

Een eigen auto gekocht? Super, nu alleen nog een verzekering! Bij DVV vind je een goede autoverzekering tegen een prijs die bij je past.

De DVV Verborgen Gebreken Starterskit

-> Met handige checklist

Op zoek naar een huis of appartement om te huren, maar weet je niet waarop je moet letten tijdens je bezoek? Raadpleeg dan zeker onze DVV Verborgen Gebreken Starterskit.

Dit wil u ook weten

Goed om te weten

  • De woningverzekering Cocoon Flex en Cocoon Start worden afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. 
  • Ga voor meer informatie langs bij een DVV-consulent of bekijk:
  • Kennisname van deze documenten is verplicht vóór u het contract ondertekent.
  • Cocoon Flex en Cocoon Start zijn verzekeringsproducten van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.
  • *6 maanden cadeau + 6 maanden betalend op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start voor jongeren tot en met 35 jaar.Dit aanbod is geldig op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.
  • **2 maanden cadeau + 10 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering Mobility bij intekening tussen 01/01 en 31/03/2021 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering Mobility (Burgerlijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook DVV Assistance, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico. 

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent