• MyDVV

Wonen

Een goede tuinverzekering

Is uw tuin verzekerd?

Uw mooie aanplantingen en bomen, uw tuinmeubels in teak, uw grasmaaier of uw zwembad… Het heeft u waarschijnlijk heel wat tijd en geld gekost. Een goede bescherming is dus verstandig.

Hoe zit het met uw tuinmeubelen?

Als u bij DVV verzekeringen ingetekend hebt op de woningverzekering Cocoon zijn naast uw gebouw en inboedel ook tuinmeubelen buiten het gebouw en barbecues gedekt tot 2.581,50 euro (index van december 2017).

Belangrijk: schade aan uw trampoline, grasmaaier of andere voorwerpen die buiten liggen, betalen we niet terug. Als u de extra optie Tuin kiest bij de woningverzekeringen Cocoon doen we dat wel.

Is uw tuinhuis of carport beschermd?

Uw bijgebouwen zijn mee verzekerd bij de woningverzekering Cocoon, dus ook uw tuinhuis, garagebox of poolhouse.

Een storm heeft uw carport beschadigd? Geen nood, Cocoon komt tussen en betaalt alle schade terug. Voor andere open bijgebouwen hebt u de optie Tuin nodig. 

Zijn uw aanplantingen verzekerd?

Uw bomen en andere beplanting zijn niet verzekerd met de basiswaarborgen van Cooon. Als u intekent op de extra optie Tuin wel. U krijgt dan onder meer een vergoeding voor:

  • schade aan beplanting (tot max. 33.096,16 euro volgens de index van december 2017)
  • diefstal van beplanting (tot max. 6.619,23 euro volgens de index van december 2017)

We zijn er voor u

Hebt u vragen over de woningverzekering Cocoon of de optie Tuin en wil u graag even overleggen? Neem contact op met uw DVV-consulent.

Goed om te weten

  • De woningverzekering Cocoon wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Bekijk de voorwaarden (eigen risico, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche, of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.
  • De vermelde limiet- en franchisebedragen zijn van december 2017 en gekoppeld (met uitzondering van Rechtsbijstand) aan de index van de consumptieprijzen.

 

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent