• MyDVV

Wonen

Een goede tuinverzekering

Is uw tuin verzekerd?

Uw mooie aanplantingen en bomen, uw tuinmeubels in teak, uw grasmaaier of uw trampoline… Het heeft u waarschijnlijk heel wat tijd en geld gekost. Een goede bescherming is dus verstandig. Als u de Optie Tuin kiest bij uw woningverzekering Cocoon Flex, dan komen wij ook tussen voor uw tuin.

Hoe zit het met uw tuinmeubelen?

Als u bij DVV verzekeringen ingetekend hebt op de woningverzekering Cocoon Flex zijn niet alleen uw gebouw en inboedel gedekt. Met de basisdekking zijn ook uw tuinmeubelen buiten het gebouw en barbecues gedekt tot 500 euro. Wil u een ruimere dekking? Kies dan de Optie Tuin kiest bij de woningverzekeringen Cocoon doen we dat wel.

Is uw tuinhuis of carport beschermd?

Uw bijgebouwen zijn mee verzekerd bij de woningverzekering Cocoon Flex als het gaat om aan de grond verankerde constructies. Dat kan dus ook uw tuinhuis, garagebox of poolhouse zijn.

Een storm heeft uw aan de grond verankerde tuinhuis beschadigd? Geen nood, Cocoon Flex komt tussen en betaalt alle schade terug. Andere tuinhuizen die niet vastgemaakt zijn aan de grond, worden beschouwd als inhoud van de tuin. Daarvoor neemt u het best de Optie Tuin.

Zijn uw aanplantingen verzekerd?

Uw bomen en andere aanplantingen zijn niet verzekerd met de basiswaarborgen van Cocoon Flex. Als u intekent op de extra Optie Tuin wel. U krijgt dan onder meer een vergoeding voor schade aan aanplantingen en ook voor diefstal van aanplantingen, op voorwaarde dat u ook de Optie Diefstal hebt (tot 5000 euro, bedrag kan verhoogd worden als u gekozen hebt voor een hoger dekkingsniveau).

We zijn er voor u

Hebt u vragen over de woningverzekering Cocoon Flex of de Optie Tuin en wil u graag even overleggen? Neem contact op met uw DVV-consulent.

Uitsluitingen en beperkingen

  • De tuin, aanplantingen, speelgoed en trampolines zijn niet gedekt door de basiswaarborgen.
  • De Optie Tuin is niet van toepassing op zwembaden, zwemvijvers en buitenjacuzzi’s. Daarvoor moet u intekenen op de Optie Zwembad.

Franchise

  • De franchise bij Cocoon Flex bedraagt 265 euro. 
  • De vermelde limiet- en franchisebedragen zijn van 2020.

Goed om te weten

  • De woningverzekering Cocoon Flex wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Ga voor meer informatie langs bij een DVV-consulent of bekijk:
  • Kennisname van deze documenten is verplicht vóór u het contract ondertekent.
  • Cocoon Flex is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE98 7995 5012 5293, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.
Gepubliceerd op 21/01/2021

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent